Reisadvies – Huisartsenpraktijk "de Parken" – Apeldoorn
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk "de Parken"
Vosselmanstraat 4-B 7311 CL
Apeldoorn

Reisadvies

 

De praktijk is door de Minister van VWS erkend als Centrum voor Reizigersadvisering en Gele Koorts vaccinatie. (Staatscourant 4 augustus 2006; nr 150; pag 15) Wij zijn volledig gerechtigd aan patiënten uit onze Huisartsengroep reizigersadviezen te geven en vaccinaties te verstrekken.
Indien u van onze service gebruikt wenst te maken verzoeken wij u om het vragenformulier reizigersadvisering op de site in te vullen en op te sturen.
Vertrekt u op korte termijn (binnen 3 weken) gelieve telefonisch contact op te nemen met de praktijk.
Op maandag, dinsdag en donderdag en vrijdag is José van de Pol (assistente gespecialiseerd in reizigersadviezen) aanwezig, zij kan u op deze dagen hierover te woord staan.

Bij ieder bezoek wordt altijd per persoon een consult in rekening gebracht. U kunt bij uw zorgverzekering infomeren of u dit (deels) vergoed kan krijgen.
De prijzen van de vaccinaties komen hier nog bij. Betaling kan uitsluitend per pin of vooraf aan het consult door middel van overschrijving.
U krijgt de rekening mee die u eventueel zelf bij uw verzekeraar dient te declareren.
Consultprijzen zijn inclusief artsenverklaring en/of recept indien nodig.

Consult (incl. evt. recept) € 26,50
Consult lang verblijf (6 weken of langer/ 2 landen of meer) € 39,50
Vervolg consult € 15,50
Kinderconsult (tot en met 12 jaar) € 15,50
Telefonisch consult € 17,50
Vaccinatiepaspoort € 9,00

Vaccinatieprijzen (kosten per vaccin via apotheek)

Als u gebruik wenst te maken van onze Reizigersadvisering verzoeken wij u om via de site het vragenformulier reizigersadvisering in te vullen. U

kunt ook het formulier Reisanamnese volledig invullen, ondertekenen en naar ons toe te sturen opdat wij u adequaat kunnen adviseren.